Pronostic – Gaz Metan vs Corona – 21 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 21 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Gaz Metan – Corona
pronostic gaz metan corona liga 1Obiectivul mediesenilor antrenati de tanarul Cristian Dulca este acela de a se plasa pe un loc cat mai sus in Liga 1, in conditiile in care Gaz Metan si-a facut o traditie, practic, din a fi o echipa de mijlocul clasamentului. In prezent, Gaz Metan se afla in prima jumatate a clasamentului, pe locul 9 mai precis, cu un total de 30 de puncte. E drept, cu o zestre ceva mai saraca, in comparatie cu anii trecuti, atunci cand Cristi Pustai a dus Gazul si in Europa.

Corona Brasov, dupa cum spuneam si cu alte ocazii, este cu un picior si jumatate in liga secunda dupa depunctarea dictata impotriva sa. Cu doar 12 puncte in clasament, Corona reusit, totusi, sa obtina etapa trecuta o remiza impresionanta impotriva fostei campioane a Romaniei, CFR Cluj. In ciuda faptului ca au evoluat cu un om mai putin, dupa ce Sergiu Bus a vazut cel de-al doilea cartonas galben, brasovenii au scos un punct, intorcand soarta meciului dupa dubla semnata de talentatul jucator al CFR-ului, Sergiu Negrut.

Pe de alta parte, Gaz Metan Medias nu a avut nicio sansa impotriva Stelei, pierzand in Ghencea fara drept de apel, scor 3-0.

Jocul tur a fost unul relativ spectaculos. Dupa un 0-0 la cabine, cele doua formatii au revenit mai motivate in teren, de aici rezultand si cele trei goluri inregistrate. Gazul a deschis scorul prin Florin Dan, in minutul 55, pentru ca Sergiu Bus sa restabileasca egalitatea, sapte minute mai tarziu.

Bucuria Coronei nu a durat prea mult, in conditiile in care, la urmatorul atac al oaspetilor, Mediasul a inchis tabela de marcaj, 2-1, prin reuita lui Tahar Aymen.

Tinand cont de faptul ca Gaz Metan Medias este o formatie foarte redutabila pe teren propriu, casa de pariuri online Bet365 ne-a pregatit o cota de 1.40 pentru victoria gazdelor. Mult prea putin, spuneam noi, recomandandu-va totodata un pariu pe ambele echipe sa inscrie!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO