Pronostic – Groningen vs NAC Breda – 11 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Groningen – NAC Breda
pronostic groningen nac breda campionatul olandeiLa putin timp dupa seria negativa de rezultate a lui FC Groningen (4 infrangeri consecutive in Eredivisie), aceasta vaneaza, vineri seara, in deschiderea rundei, cel de-al patrulea succes in campionat in compania lui NAC Breda. In momentul de fata, baietii lui Erwin van de Looi nu au emotii prea mari cu privire la accederea in playoff-ul pentru obtinerea biletului de Europa League, imediat dupa incheierea sezonului regulat.

De cealalta parte, NAC Breda nu a mai cunoscut gustul victoriei in campionat de nici mai mult nici mai putin 8 etape, cu mentiunea ca trei din aceste jocuri s-au incheiat fara punct pentru echipa vizitatoare. Fix in acelasi deznodamant ne investim si noi increderea, si banii, tinand cont ca Groningen traverseaza o pasa buna si nu doreste sa dea cu piciorul oportunitatii de a se apropia de primele clasate, pentru a nu mai juca playoff.

FC Groningen este macinata de accidentari pe acest final de sezon. Gazdele nu ii pot arunca in teren pe Stefano Magnasco, Nick Bakker, Henk Bos, Hilal Ben Mousa, Nick van der Velden, Tom Hiariej (accidentati) si Johan Kappelhof, ultimul fiind suspendat.

Echipa probabila a lui FC Groningen (asezare in teren 4-2-3-1): Bizot – Burnet, Wijnaldum, Botteghin, Hateboer – Lindgren, Kieftenbeld – Chery, Adorjan, Kostic – Zivkovic.

Singura veste buna, poate, in ceea ce ii priveste pe oaspeti consta in faptul ca pot trimite in teren cel mai bun prim 11 pe care il au in momentul de fata. Asadar, niciun jucator accidentat, suspendat sau incert la formatia oaspete!

Echipa probabila a lui NAC Breda (asezare similara 4-2-3-1): Rouwelaar – Bodor, Roover, Drost, Kwakman – Matic, Swerts – Sarpong, Hooi, Hadouir – Poepon.

Statistic vorbind, ultimele trei victorii ale lui Groningen au fost realizate pe tiparul X pauza/victorie final. Casa de pariuri online Bet365 ne-a pregatit o cota de 4.50 in acest sens, iar un eventual scor final in under 2.5 este cotat la 2.15.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO