Pronostic – Schalke 04 vs Eintracht Frankfurt – 11 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 11 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Schalke 04 – Eintracht Frankfurt
pronostic schalke eintracht bundesligaEtapa cu numarul 30 din Bundesliga este in direct, vineri seara, pe Eurosport 2, cand vom aveam oportunitatea de a vedea la lucru, spun eu, doua echipe fara frica de … clasament. Schalke, practic, nu mai are nicio emotie cu privire la calificarea in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce Eintracht Frankfurt, la opt lungimi distanta de zona retrogradarii, poate sta la fel de relaxata. Cel mult, poate spera la o pozitionare mai buna in clasament odata cu arderea acestor etape de final, in care adrenalina este prezenta doar in zona codaselor.

Aceasta relaxare pe care o anticipam in randul oaspetilor vine in special victoriei de moral inregistrate de Eintracht in ultima etapa de campionat. In urma cu o saptamana, Eintracht a dispus de Mainz, usor surprinzator, asigurandu-si astfel biletele de ramanere in elita fotbalului german pentru cel putin inca un an.

Drept urmare, jocul dintre Schalke 04 si Eintracht Frankfurt se anunta in ca de pe acum unul destul de interesant, in care spectacolul ar trebui sa fie la el acasa, pe Gelsenkirchen, locul in care Schalke a izbutit cateva rezultate notabile in aceasta editie de Bundesliga. Fac exceptie de la aceasta regula, desigur, jocurile din Liga Campionilor.

Formula de start probabila a lui Schalke 04 (sistem de joc 4-2-3-1): Fahrmann, Ayhan, Hoogland, Matip, Kolasinac, Draxler, Neustadter, Boateng, Huntelaar, Farfan si Goretzka.

Atat Schalke, cat si Eintracht Frankfurt au platit tribut editiei aprinse de campionat prin trecerea pe bara a nu mai putin de 7 jucatori (la gazde) si, respectiv, 6 jucatori (echipa vizitatoare).

Formul de start probabila a lui Eintracht Frankfurt (sistem de joc 4-3-1-2): Trapp, Jung, Djakpa, Madlung, Zambrano, Russ, Meier, Lanig, Barnetta, Joselu si Aigner.

In opinia casei de pariuri online Unibet, Schalke 04 este considerata usor favorita aici si primeste o cota de 1.73 la victorie. Un eventual scor exact 2-1 in favoarea gruparii de pe Gelsenkirchen este cotat la 8.50, iar pentru over 2.5 acelasi bookmaker ne-a pregatit o cota de 1.55.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO