Pronostic – Gulbis vs Djokovic – 6 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Gulbis – Djokovic
pronostic gulbis djokovic roland garrosEditia din acest an a Roland Garros se apropie cu pasi repezi de final, astazi jucandu-se cele doua semifinale din cadrul turneului masculin. Cu aceasta ocazie, ne-am propus o prima analiza a jocului dintre letonul Ernests Gulbis si sarbul Novak Djokovic.

Cei doi s-au mai intalnit pana acum de cinci ori, cu mentiunea ca fostul numar 1 mondial s-a impus in patru randuri, singura victorie a letonului datand de undeva prin 2009, cand a reusit sa il invinga pe Nole la Brisbane cu un dublu 6-4. In sezonul precedent, Gulbis si Djokovic au dat piept de trei ori, cea mai slaba performanta a letonului inregistrandu-se la Indian Wells, unde nu a putut reusi mai mult de un game.

La aceasta editie de Roland Garros, e drept, Gulbis a fost mare si a inregistrat cateva rezultate nemaipomenite. Ne referim aici in mod special la victoriile cu Roger Federer si, respectiv, succesul purtat in semifinale impotriva cehului Tomas Berdych.

Chiar si asa, in opinia noastra acest va fi ultimul joc pentru leton la Roland Garros, editia 2014. Djokovic este un jucator fantastic si, probabil, va incerca pe cat posibil sa treaca in minimum de seturi de leton. Serviciul este cea mai puternica caracteristica a jocului sau, in conditiile in care, cu Raonic, in semifinale, a avut un procentaj de 70% mingi date peste fileu cu prima serva.

Din multe puncte de vedere, consideram ca primul set va fi unul crucial pentru Gulbis, care, in cazul in care va pierde, probabil nu isi va mai reveni pe parcurs. Nole are obiceiul de a-si lua tare adversarii, si nu avem motive pentru care sa credem ca de aceasta data va fi cu totul alta mancare de peste.

Casa de pariuri sportive online Unibet ne-a pregatit o cota de 1.75 pentru un meci scurt intre cei doi, cu cel mult 38 de game-uri!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO