Pronostic – Murray vs Nadal – 6 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Murray – Nadal
pronostic murray nadal roland garrosInaintea finalei feminine de la Roland Garros, turneul parizian ne promite o semifinala masculina in egala masura de interesanta. Murray da piept cu detinatorul trofeului, Rafael Nadal, intr-un meci pe care specialistii nu considera ca ar putea sa ii ridice prea multe probleme matadorului.

Principalul lucru care il poate curata pe britanic cu aceasta ocazie este, fara doar si poate, serviciul al doilea, care nu a functionat mai deloc in sferturi. Murray a avut nevoie de maximum de seturi pentru a trece de Gael Monfils, pe o suprafata care nu ii convine atat de mult. Murray a crescut pe iarba si, drept urmare, agreeaza suprafetele rapide.

Bilantul intalnirilor directe dintre cei doi este in favoarea lui Nadal, care a pierdut doar cinci meciuri in fata lui Murray. Anul acesta, Nadal si Murray s-au intalnit in cadrul turneului de la Roma. Spaniolul a avut nevoie de o corectie dura in prima mansa, scor 6-1, pentru a se trezi din pumni si a invinge cu 6-3, 7-5.

In plus de asta, Rafael Nadal evolueaza in acest moment pe suprafata care ii surade cel mai mult. Spaniolii sunt crescuti pe zgura, de aici si afinitatea acestuia pentru aceasta suprafata mai lenta. Daca vorbeam despre o semifinala de Wimbledon sau Australian Open, pentru a numi doua dintre turneele rapide ale circuitului ATP, ne puteam astepta la o afacere mai stransa.

La Roland Garros, insa, nu consideram ca ar fi cazul ca Nadal sa mai calce inca o data in strachini. A avut multe invatat din meciul disputat in turneul de la Roma, si probabil ca nu va mai repeta acele greseli.

In concluzie, mizam pe o victorie clara a numarului 1 mondial, cotata la 1.80 in oferta casei de pariuri online William Hill. Pariati, asadar, pe under 38.5 game-uri la cea de-a doua semifinala din acest an a turneului Roland Garros!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO