Pronostic – Heracles vs Waalwijk – 24 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 23 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Heracles – Waalwijk
pronostic heracles waalwijk eredivisieSuntem in etapa a doua etapa din Olanda desfasurata in acest an, cu mentiunea ca atat gazdele de la Heracles, ce au pierdut cu 3-1 in fata lui Twente etapa trecuta, cat si RKC Waalwijk, remiza impotriva lui Groningen (scor final 1-1), nu au reusit sa isi treaca in cont victoria in prima partida din 2014.

Forma sportiva a lui Heracles in ceea ce priveste meciurile de pe teren propriu, o singura victorie in 6 jocuri avute la dispozitie, ne transmite faptul ca meciul de vineri nu va fi unul tocmai usor, desi adversarul nu pare a fi unul atat de periculos.

Cat despre RKC Waalwijk, ei bine, aceasta echipa si-a trecut in cont prima victorie in deplasare din acest campionat chiar inainte de perioada sarbatorilor. Din pacate pentru Waalwijk, aceasta este si singura de pana acum, daca e sa facem un bilant al tuturor meciurilor consumate departe de caldura propriilor fani.

Echipa probabila a lui Heracles (sistem de joc 4-2-3-1): Pasveer – Wierik, Schenkeveld, Rienstra, Davidson – Cziommer, Quansah – Rosheuvel, Hassani, Linssen – Uth.

Jucatorii indisponibili de la Heracles: Dario Vujicevic, Matthew Amoah, Milano Koenders, Aleksei Kangaskolkka (accidentati) si Jeroen Veldmate (suspendat).

RKC Waalwijk efectueaza aceasta deplasare fara veteranul Dennis Rommedahl, Mart Lieder si Frank van Mossselveld, toti accidentati.

Echipa probabila a lui RKC Waalwijk (sistem de joc 4-4-2): Seda – Amieux, Prince, Hoevelen, Apau – Jungschalger, Duits, Sno, Najah – Joachim si Schet.

Conform statisticilor afisate pe site-ul casei de pariuri sportive online Bet365, Heracles nu a pierdut nici macar un meci in ultimele 10 jocuri disputate impotriva lui Waalwijk, atat in campionat cat si in Cupa Olandei. Pe de alta parte, Waalwijk nu a pierdut, la randul ei, niciun joc in ultimele 6 runde din Eredivisie.

Toate acestea ne fac sa tragem urmatoarele concluzii: Heracles va remiza cu Waalwijk, vineri, la o cota de 4.00 in oferta aceleiasi case de pariuri. Vom opta suplimentar si pe un meci cu cel putin trei goluri adunate pe tabela de marcaj, in schimbul unei cote de 1.62!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO