Pronostic – Inter vs AC Milan – 15.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 14 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Inter vs AC Milan – 15.04.2017

Pronostic - Inter vs AC Milan - 15.04.2017

Una dintre atractiile principale ale zilei de sambata este fara dubii partida dintre Inter Milano si AC Milan, programata sa inceapa la ora 13:30, ora Romaniei.

Inter Milano este intr- scadere vizibila de forma, dovada ca a castigat doar un punct in ultimele trei etape. Echipa gazda ocupa locul sapte la ora actuala, cu 55 de puncte si un golaveraj 57-35. Inter Milano a aratat bine pe teren propriu, bifand pana acum zece victorii, doua remize si trei meciuri pierdute. Echipa a inscris in medie peste doua goluri pe meci in fata propriilor suporteri.

AC Milan este deasupra marii rivale in clasament cu o pozitie, avand doua puncte in plus, si anume 57. Suso si colegii sai sunt pe locul sase la doua lungimi de Top 5 si la zece puncte de podium. Golaverajul oaspetilor este de 47-33, avand cel mai slab atac din Top 8. AC Milan a castigat o singura deplasare din precedentele sapte contra lui Inter Milano.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 1.53
Miza este locul sase cel putin, loc care ar putea duce in Europa League la finalul stagiunii. Asadar, credem ca ambele tabere vor forta victoria sambata aceasta si speram sa vedem goluri si de-o parte si de cealalta in derby-ul orasului Milano.