Pronostic – Islanda vs Turcia – 09.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

turcia

Islanda si Turcia vor fi adversare marti seara incepand cu ora 21:45 in cadrul primei runde din calificarile la Campionatul European din 2016. Nici una dintre tabere nu va avea o misiune usoara, insa este limpede faptul ca oaspetii au prima sansa.

Islandezii nu sunt printre favoritii grupei privind un loc de calificare, insa mai mult ca sigur nu vor ceda foarte usor, mai ales in meciurile de acasa. Nordicii au pierdut un singur meci pe teren propriu in ultimul an, bifand alte patru victorii si un singur rezultat de egalitate. Islanda nu a aratat o forma prea buna insa pe parcursul acestui an, reusind o singura victorie in patru partide.

Turcia nu isi permite sa mai rateze un turneu final, mai ales ca o calificare la Euro 2016 este foarte accesibila. Echipa oaspete a fost foarte activa in 2014, jucand sase meciuri. Aceasta a reusit cinci victorii, la care se adauga infrangerea de la inceputul verii cu SUA, 1-2. De remarcat si faptul ca turcii au sapte victorii si o inffrangere in precedentele opt deplasari disputate, fie amicale, fie oficiale.

Ultima data cand cele doua tabere s-au intalnit a fost in calificarile pentru Euro 1996. Turcia s-a impus cu 5-0 acasa, dupa care a remizat fara gol in deplasarea din Islanda.

Pronostic: Turcia (Draw no bet) @ 1.40
Asa cum probabil va asteptati, am mizat pe victoria echipei mai bune la prima vedere, si anume Turcia. Totusi nu am riscat prea mult, iar in cazul unui rezultat de egalitate miza va fi returnata.

Tags: , , , ,