Spania vs Macedonia – 08 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic spania u21 germania u21 amicalSpania are o misiune usoara la prima vedere luni seara de la ora 21:45 in primul meci al preliminariilor Euro 2016. Campioana europeana din 2008 si 2012 va primi vizita Macedoniei, iar victoria este singura optiune ce va fi luata in calcul de gazde.

Spania este favorita clara in aceasta grupe, grupa in care doar Ucraina ar putea pune probleme la prima vedere. Iniesta si compania sunt insa intr-o perioada grea. Dupa ce s-au facut de ras in Brazilia la CM 2014, spaniolii au inceput slab si toamna aceasta, pierzand in Franta acum cinci zile, scor 0-1. Astfel, selectionata gazda a ajuns sa aiba trei infrangeri in precedentele patru meciuri disputate.

Macedonia nu ar putea emite pretentii la un astfel de joc, mai ales ca in ultimele luni de zile ea a avut probleme cu echipe precum China sau Qatar. O victorie, doua egaluri fara gol si doua infrangeri la zero au bifat macedonenii in anul 2014. Este limpede faptul ca atacul reprezinta marea lor problema la ora actuala, tocmai de aceea nu ne asteptam ca oaspetii sa puna probleme prea mari la poarta lui Casillas.

De trei ori s-au intalnit cele doua tabere pana acum, Spania castigand toate meciurile. Ultima data s-a intamplat intr-un amical din 2009, scor 3-2 in deplasare pentru iberici.

Cotele sunt destul de mici cand exista un astfel de dezechilibru. Am ales pariul 1 pauza / 1 final, desi cota de 1.35 oferita in acest moment de bet365 nu este una astronomica.