Pronostic – Islanda vs Ungaria – 18.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Islanda vs Ungaria – 18.06.2016

Pronostic - Islanda vs Ungaria - 18.06.2016Surprizele Grupei F de la EURO 2016, Islanda si Ungaria, vor fi adversare in cea de-a doua etapa, meciul fiind programat sambata seara de la ora 19:00.

Islanda a reusit sa tina piept mult mai bine cotatei, Portugalia, scotand un rezultat de egalitate in prima etapa. Nordicii tintesc acum o victorie, rezultat care le-ar putea asigura in mare masura cel putin locul trei in grupa. Sigurdsson si ai lui nu sunt deloc de neglijat, mai ales ca in preliminarii au impresionat toata Europa, trecand de Turcia si de Olanda fara drept de apel.

Ungaria se numara si ea printre surprizele principale ale etapei de deschidere la EURO 2016. Echipa a intalnit Austria, echipa care venea dupa o serie impresionanta in calificari, cu noua victorii si un egal. Maghiarii au reusit sa castige toate cele trei puncte puse la bataie dupa un succes cu 2-0, succes care le-a asigurat pozitia fruntasa din Grupa F, cel putin pana la meciul de sambata.

Pronostic: 1X @ 1.42
Islanda s-a prezentat admirabil in meciul cu Portugalia, insa nici Ungaria nu s-a lasat mai prejos in fata Austriei. Ne asteptam la un meci strans si echilibrat, meci pe care islandezii nu au voie sa il piarda. Probabil vor forta victoria, insa nu ar refuza nici un rezultat de egalitate.

Tags: