Pariul zilei – 17.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Cehia vs Croatia (17.06.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine de la EURO 2016, asa cum ne-am obisnuit in ultima saptamana. Cota este una foarte atractiva, de 2.20 in momentul de fata. Am ales pariul de la meciul dintre Cehia si Croatia, meci care incepe la ora 19:00.
Cehia
Croatia
Cehii au debutat la EURO 2016 cu un esec, 0-1 in fata Spaniei dupa un meci echilibrat in care s-au tinut bine. Golul infrangerii a venit in ultimele cinci minute de joc, iar Cehia a ramas cu zero puncte. Acesta este un meci crucial, iar cel putin un egal este absolut necesar pentru a pastra sanse macar la locul trei. Ne asteptam sa-i vedem pe cehi fortand aici, desi nu va fi deloc usor. Croatia imparte momentan pozitia fruntasa din grupa cu Spania, iar un nou succes le-ar asigura linistea si calificarea in optimi. La nivel de lot, Croatia sta mult mai bine din punct de vedere valoric, fiind si favorita la agentiile de pariuri. E posibil totusi ca Modric si ai lui sa nu forteze prea mult, un egal fiind destul de multumitor am putea spune.
Pariuri – Cehia vs Croatia
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 2.20

  • Cehia nu poate astepta prea mult dupa esecul din prima etapa, iar acum are nevoie de victorie cu orice pret. Mizam pe un meci deschis si cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,