Meciul zilei – 17.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Spania vs TurciaΒ (17.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Spania si Turcia vor fi puse fata in fata astazi de la ora 22:00 in ultimul meci al zilei programat EURO 2016. Asa cum era de asteptat, elevii lui Del Bosque pornesc cu prima sansa, atat la pariuri cat si pe hartie.
Spania
Turcia
Spania n-a avut deloc viata usoara in runda de deschidere contra Cehiei, doar golul lui Pique din finalului jocului facand diferenta. Campioana europeana din 2008 si 2012 isi poate asigura calificarea in optimi printr-o victorie astazi, insa Turcia cu siguranta va forta un rezultat pozitiv dupa esecul inregistrat acum cateva zile. Turcii n-au mai castigat in fata ibericilor din 1954, iar la ora actuala par sa fie net inferiori din mai toate punctele de vedere. Cota pentru un eventual succes al acestora este de 8.50 in momentul de fata. Echipa are nevoie de un rezultat pozitiv cu orice pret, altfel ar putea sa inceapa sa isi faca bagajele deja.
Pariuri – Spania vs Turcia
Info pariuri sportive 1Β @ 1.50

  • Fara sa riscam foarte mult, am ales un pariu simplu, si anume victoria ibericilor la o cota destul de atractiva, intr-o usoara crestere. Spania e net superioara, insa ramane de vazut daca va confirma acest lucru si pe tabela.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,