Pronostic – Juventus vs AS Monaco – Champions League

Bilet realizat de Pariuri in 9 May, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Juventus vs AS Monaco – Champions League

Pronostic - Juventus vs AS Monaco - Champions League

Atractia serii de marti este cu siguranta duelul dintre Juventus si AS Monaco, programat la ora 21:45 in semifinalele Champions League. Juve s-a impus cu 2-0 in meciul tur din deplasare.

Torinezii sunt foarte puternici pe teren propriu, castigand 21 de din ultimele 24 de partide in fata propriilor suporteri. De asemenea, Juventus are un avantaj linistitor dupa meciul tur, fiind cu un pas in finala. Ar insemna a doua calificare in finala in ultimele trei editii pentru Batrana Doamna. Titlul in Serie A este ca si adjudecat, neavand rivala nici in acest sezon.

AS Monaco merge ceas in campionatul intern, unde se indreapta cu pasi repezi catre titlul de campioana. Falcao, Mbappe si colegii lor spera intr-o minune diseara, insa pare o misiune imposibila, sa castige la o diferenta de minimum doua goluri pe Juventus Stadium. Cinci victorii au inregistrat oaspetii in ultimele sase deplasari din toate competitiile.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.40
Juventus are o defensiva de fier si cu siguranta aceasta va iesi la rampa diseara. Ne asteptam la un meci strans, echilibrat si cu maximum trei goluri in returul semifinale Ligii Campionilor. Multa bafta!

Tags: