Pronostic – Juventus vs Fiorentina – 13 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Juventus – Fiorentina
pronostic juventus fiorentinaLa doar cateva zile distanta de disputa din campionat, contand pentru returul Serie A, incheiata cu victoria lui Juventus, scor 1-0, Batrana Doamna primeste, joi, pe Juventus Stadium, vizita lui AC Fiorentina intr-un joc contand pentru optimile de finala ale Europa League.

Scoasa de Galatasaray din grupele Ligii Campionilor, lui Juventus nu i-a mai ramas decat sa joace finala din acest an a Europa League pe propriul teren, undeva prin luna mai, daca memoria nu ne insala.

In lipsa regizorului de la mijlocul terenului, Andrea Pirlo, Juventus a fost nevoita sa isi investeasca sperantele victorie in cel care cara de obicei pianul in flancul stang de atac. Este vorba despre Kwadwo Asamoah, care a surprins asistenta de pe Juventus Stadium cu un gol spectaculos, spunem noi, total nespecific postului pe care il ocupam in teren. Chiar si asa, un gol de trei puncte al jucatorului de culoare al campioanei Italiei, care o pune pe Juventus in postura de favorita clara a acestei optimi de finala.

Antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Montella, este obligat, practic, sa opereze o serie de modificari in formula de start astfel incat echipa lui sa conteze in aceasta dubla mansa si, de ce nu, sa repete pe cat posibil acea victorie obtinuta in turul campionatului, 4-2 pe teren propriu, dupa ce Juve a condus jocul o buna parte din timp.

Juventus nu ii poate folosi in turul optimii de finala a Europa League, cu Fiorentina, pe Simone Pepe si pe muntenegreanul Mirko Vucinic, ambii fiind accidentati, in vreme ce chilianul Arturo Vidal se afla la doar un avertisment distanta de suspendare.

Fiorentina il are indisponibil doar pe Giusseppe Rossi, accidentat.

In opinia agentiei de pariuri sportive online Unibet, Juventus Torino este marea favorita a mansei tur, cu o cota de 1.4 la victorie. In ceea ce ne priveste, va recomandam aceasta cota extrem de utila intr-un eventual combo pe care doriti sa il incropiti pe baza meciurilor tur din optimile de finale ale Europa League sau, aviz pariorilor curiosi, va indreptam atentia catre un pariu in handicap a bianconerilor si scor final 2-0 sau 3-1.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO