Pronostic – Levante vs Celta Vigo – 27.08.2018

Bilet realizat de Pariuri in 27 August, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Levante vs Celta Vigo – 27.08.2018

Cele 2 echipe se vor confrunta astazi in cea de-a doua runda din La Liga, incepand cu ora 21:15. Intrucat gazdel se afla intr-o forma mai buna si sunt neinvinse in ultimele partide, se pare ca balanta la case de pariuri inclina spre Levant.

Echipa gazda este neinvinsa in ultimele 5 partid din toate competitiile. In 4 dintr aceste meciuri au fost inscrise peste 2.5 goluri. In ceea ce priveste meciurile jucate pe teren propriu, Levante a fost invinsa intr-o singura partida in ultimele 7. Cu 3 puncte, gazdele se afla pe locul 5 cu 3 goluri inscrise. Primul meci din La Liga a fost jucat in deplasare impotriva lui Betis, unde Levant a castigat cu scorul de 3-0. Echipa a reusit sa marcheze cel putin 2 goluri in ultimle 6 meciuri jucate in La Liga. Cu o formatie de 4 – 4 – 2, este posibil sa ii vedem in atac pe Marti si Morales. Din cauza accidentarilor, Boateng si Sadiku nu vor putea juca in aceasta seara.

Celta Vigo se afla pe locul 10 cu 1 punct obtinut in urma egalului de 1-1 impotriva Espanyol. Echipa oaspete nu se afla in cea mai buna forma a sa, avand in vedere ca se afla fara nicio victorie in ultimele 6 partide, bifand 4 egaluri si 2 infrangeri. In ceea ce privest meciurile jucate  in deplasare, Celta Vigo a pierdut 7 din ultimele 8 meciuri jucate in La Liga. Avand in vedere ultimele 5 partide jucate intre cele 2 tabere, se pare ca Celta Vigo a reusit sa infranga Levante in toate aceste intalniri. Cu o formatie de 4 – 2 – 3 – 1, il vom vedea pe Gomez in atac.

Ponturi pariuri Levante vs Celta Vigo:

  • Peste 1,5 goluri @ 1.25
  • X2 @ 1.65