Pronostic – Lok. Moscova vs Fenerbahce – 25.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Lok. Moscova vs Fenerbahce – 25.02.2016

Pronostic - Lok. Moscova vs Fenerbahce - 25.02.2016Lokomotiv Moscova si Fenerbahce se vor lupta joi seara de la ora 18:00 pentru un loc in optimile Europa League, turcii fiind mari favoriti dupa victoria cu 2-0 obtinuta acasa in meciu tur.

Lokomotiv Moscova are un mare dezavantaj in aceasta dubla, si anume lipsa meciurilor oficiale in picioare. Rusii au sustinut patru partide de pregatire pe parcursul iernii, fara a impresiona. Acestia au nevoie de o victorie la minim trei goluri joi pentru a merge mai departe sau de un 2-0 pentru a-si juca sansa in prelungiri sau eventual la penalty-uri. Cotele sunt foarte echilibrate, echipele pornind in meciul de la Moscova cu sanse aproximativ egale.

Fenerbahce este insa mare favorita cand vine vorba de calificare, atat pe hartie, cat si la pariuri. Oaspetii au bifat doua victorii si doua egaluri in ultimele patru partide, venind aici dupa doua meciuri la rand fara gol primit. Totusi oaspetii sunt fara victorii in ultimele patru deplasari oficiale, trecandu-si in cont trei rezultate de egalitate si o infrangere.

Pronostic: X2 @ 1.45
Turcii si-au aratat superioritatea si in meciul tur, avand calificarea in buzunar in acest moment. Ne asteptam ca Fenerbahce sa nu piarda joi seara in fata unei echipe iesite total din forma la ora actuala.

Tags: ,