Pronostic – Man United vs Midtjylland – 25.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Man United vs Midtjylland – 25.02.2016

Pronostic - Man United vs Midtjylland - 25.02.2016Cel putin la nivel de cote, meciul de pe Old Trafford este cel mai dezechilibrat dintre cele programate joi in Europa League. United va primi vizita lui Midtjylland in incercarea de a obtine calificarea in faza 16-imilor.

Manchester United se prezinta aici dupa o victorie categorica in FA Cup, scor 3-0 cu Shewsbury in deplasare, punand capat unei serii de trei meciuri la rand fara succes. Echipa lui Van Gaal a pierdut meciul tur, 1-2, iar joi seara are nevoie de o victorie la minim doua goluri diferenta sau de 1-0 pentru a merge mai departe in Europa League. Gazdele au de departe prima sansa, cu o cota sub 1.25 pentru un eventual succes aici.

Danezii viseaza frumos in acest moment, reusind o victorie istorica pe propria arena. Echipa infiintata acum 17 ani a realizat marea surpriza a mansei tur, insa desi s-au impus cu 2-1 acasa, sunt outsideri in mod clar aici, cu sansa a doua in ceea ce priveste calificarea. Ultima victorie in deplasare a oaspetilor a avut loc pe 1 Octombrie 2015, scor 3-1 vs Club Brugge in UEL.

Pronostic: Midtjylland +2.5 AH @ 1.45
United a pierdut in mod surprinzator meciul tur din Danemarca, scor 1-2, iar pe Old Trafford nu ne asteptam la un rezultat extraordinar, ci mergem pe faptul ca oaspetii nu vor pierde la trei sau mai multe goluri diferenta joi seara.

Tags: