Pronostic – Schalke vs Shakhtar – 25.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 24 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Schalke vs Shakhtar – 25.02.2016

Pronostic - Schalke vs Shakhtar - 25.02.2016Una dintre atractiile principale de joi seara in Europa League va avea loc la ora 20:00, punandu-le fata in fata pe Schalke 04 si pe Shakhtar Donetsk.

Schalke 04 pare sa fie favorita la agentiile de pariuri, insa e obligata sa castige acest meci pentru a merge mai departe, orice esec sau cu egal cu goluri trimitandu-i acasa. Nemtii nu sunt intr-o forma excelenta, dovada ca au inregistrat doua victorii, doua egaluri si un esec in ultimele cinci meciuri disputate. Plus de asta, Huntelaar & co au castigat doar unul din ultimele patru meciuri pe propria arena.

Shakhtar Donetsk si-a pierdut piesa de baza in aceasta iarna, pe Alex Teixeira. Ucrainienii lui Mircea Lucescu au bifat patru victorii si doua remize in ultimele sase amicale ale iernii, iar aici au o sansa destul de buna de a merge in faza optimilor. Shakhtar a bifat o victorie si doua remize in precedentele trei confruntari directe cu Schalke 04. Ultimul esec in deplasare al oaspetilor a avut loc pe 21 Octombrie, 0-1 vs Malmo in grupele Ligii Campionilor.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 1.80
Desi in tur cele doua tabere ne-au oferit un meci strans, incheiat cu o remiza alba, de aceasta data mergem pe un duel ceva mai spectaculos, cu goluri si de-o parte si de cealalta.

Tags: