Pronostic – Lokomotiv vs Krylya Sovetov – 10 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 10 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Lokomotiv Moscova – Krylya Sovetov Samara
pronostic lokomotiv krylya campionatul rusieiForma sportiva lui Lokomotiv Moscova inaintea pauzei de iarna se prezenta in parametri foarte buni, ceea ce il indreptateste pe Leonid Kuchuk sa spere la rezultate bune cu Lokomotiv si in returul campionatului rus. In ciuda lipsei investitiilor majore de la club, Krylya Sovetov ramane totusi un adversar greu de invins. Krylya este genul de echipa care poate tine in sah orice adversar, dar care poate surprinde si printr-o infrangere la scor atunci cand pariorii se asteapta mai putin.

Lokomotiv Moscova poate conta din nou intre buturi pe Guilherme, care nu a mai aparat intr-un meci oficial din luna iulie a anului trecut. Sperantele lui Dmitriy Tarasov de a juca la Campionatul Mondial din Brazilia au fost spulberate odata cu accidentarea grava suferita in urma cu ceva timp, care il va tine departe de gazon pana la finalul sezonului!

Jan Tigorev este ineligibil din cauza unei accidentari, iar Lass Diarra este suspendat pentru aceasta etapa.

Echipa probabila a lui Lokomotiv Moscova (sistem de joc 4-4-1-1): Guilherme – Denisov, Corluka, Durica, Shishkin – Maicon, Ozdoev, Sheshukov, Samedov – Boussoufa – N’Doye.

La Krylya, Dmitri Verkhovtsov ar putea sa il inlocuiasca pe Nadson in centrul apararii, in conditiile in care brazilianul va lipsi cel putin inca o saptamana, accidentat fiind. Lipsa transferurilor din pauza de iarna ne duce cu gandul la o formula asemanatoare a Krylyei afisata in ultimul joc de campionat. Martins Bruno Teles este accidentat, de asemenea, lista jucatorilor indisponibili fiind completata de Aleksandr Eliseev (accidentat).

Echipa probabila a lui Krylya Sovetov Samara (sistem de joc 4-5-1): Veremko – Forbes, Verkhovtsov, Amisulashvili, Tsallagov – Goreux, Nemov, Semshov, Taranov, Azhindzhal – Caballero.

E bine de stiut faptul ca Lokomotiv Moscova a incheiat fara gol primit ultimele 6 jocuri disputate acasa in campionat. Gazdele primesc din partea casei de pariuri online Sportingbet o cota de 1.40 in schimbul unei victorii asteptate cu Krylya.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO