Pronostic – Osasuna vs Malaga – 10 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 10 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Osasuna – Malaga
pronostic osasuna malaga la ligaPresiunea este una din ce in ce mai mare pe neamtul Bernd Schuster, aspru criticat de fani pentru rezultatele din ultima perioada inregistrate de Malaga. Remiza cu Valladolid pare sa le fi pus capac fanilor, care au cerut imediat destituirea lui Bernd Schuster. Si e pe undeva de inteles, tinand cont ca Malaga se lupta in acest an sa evite retrogradarea, iar semnele nu sunt dintre cele mai bune. Intre timp, Osasuna Pamplona a pierdut in campionat, fiind totodata constienta ca un alt posibil rezultat neconvingator i-ar putea anula visele de Europa League.

Pe teren propriu, insa, Osasuna este o echipa foarte redutabila si Malaga va simti pe propria piele acest lucru, luni seara, in direct pe Digisport. Malaga se cauta inca sub comanda lui Schuster, care cel mai probabil va pleca de la club daca nu se intoarce cu cel putin un punct din aceasta deplasare.

Singurul jucator absent de la gazde este Sisi (accidentat), in timp ce Marc Bertran este incert, urmand sa fie inlocuit de Oier in caz ca nu este apt 100% de joc.

Echipa de start a Osasunei (asezare 4-2-3-1): Andres – Loties, Arribas, Oier, Damia – Punal, Armenteros – Torres, Cejudo, Silva – Riera.

La oaspeti, Eliseu intampina probleme de ordin personal si ar putea sa lipseasca in  deplasarea de la Pamplona. La fel, exista mari semne de intrebare si vizavi de prezenta in teren a lui Weligton si Jesus Gamez (incerti). Pedro Morales a plecat de pe La Rosaleda, saptamana trecuta, si va evolua in campionatul nord-american de fotbal (MLS).

Echipa de start a Malagai (asezare similara): Caballero – Angeleri, Sanchez, Antunes, Games – Camacho, Tissone – Iakovenko, Duda, Amrabat – Cruz.

Jocul dintre Osasuna si Malaga este oferit de catre Unibet cu urmatoarele cote: 2.35 pentru o victorie a formatiei gazda, 11.5 pentru scor corect 2-0 si, nu in cele din urma, 1.65 pentru un meci cu cel mult doua goluri inregistrate pe tabela de marcaj (under 2.5).

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO