Pronostic – Olanda vs Costa Rica – 5 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Olanda – Costa Rica
Olanda vs Costa RicaCosta Rica este fara doar si poate surpriza acestei Cupe Mondiale din Brazilia. Este incredibil ce au realizat costaricanii intr-o grupa deloc facila, pentru ca mai apoi sa acceseze aceasta faza a competitiei in dauna grecilor.

Cu toate acestea, formatia din America Centrala vine in acest sfert de finala fara o serie de jucatori exponentiali, care au pus umarul serios la aceasta performanta. Oscar Duarte este suspendat, ceea ce reprezinta o paine de mancat pentru Arjen Robben si compania.

De cealalta parte, Olanda s-a calificat in aceasta faza a competitiei gratie a doua goluri venite in finalul meciului cu Mexic. Robben a fost din nou instrumental, furnizand cel mai surprinzator final de la aceasta Cupa Mondiala. E drept, multi se asteptau ca Olanda sa se impuna in fata Mexicului, dar nu intr-un meci cu un final ce a capatat accente dramatice.

Si olandezii au un om important lipsa, in conditiile in care Nigel De Jonh nu va putea fi folosit impotriva Costa Ricai din cauza unor probleme medicale. Altfel, spre deosebire de meciul precedent, Daryl Janmaat il va inlocui pe Paul Verhaegh in flancul drept al apararii, iar Blind se va muta spre linia de mijloc. Georginio Wijnaldum si Jonathan De Guzman concureaza pentru un post la mijlocul terenului.

Echipe probabile la Olanda – Costa Rica

Echipa de start a Olandei (sistem de joc 3-4-1-2): Cillessen – Indi, Vlaar, Vrij – Kuyt, Blind, Wijnaldum, Janmaat – Sneijder – Robben si Van Persie.

Echipa de start a Costa Ricai (sistem de joc 5-4-1): Navas – Gamboa, Umana, Gonzalez, Acosta, Diaz – Ruiz, Borges, Tejeda, Bolanos – Campbell.

Statistic, Olanda nu a mai pierdut in meciurile oficiale de 29 de ori. Batavii au inregistrat scoruri de over 1.5 in ultimele 14!

Victoria Olandei in fata Costa Ricai este cotata la 1.55 pe site-ul agentiei online Bet365, care ne mai propune, de asemenea, o cota de 1.73 pentru pronosticul under 2.5.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO