Pronostic – Toronto FC vs DC United – 5 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Toronto FC – DC United
pronostic toronto fc dc unitedTinand cont de cartonasul rosu incasat devreme de Luke Moore, Toronto FC a incasat pe buna dreptate un punct in deplasarea de la Chicago de pe parcursul acestei saptamani. Atunci cand Jermain Defoe nu a reusit sa isi puna amprenta in mod decisiv asupra jocului, Gilberto a gasit inspiratia de a o face cu un gol reusit in deschidere impotriva lui Chicago Fire. Se poate impune Toronto FC in fata lui DC United?

DC United este echipa care a inregistrat o serie buna de rezultate pana in momentul in care a intalnit in cale liderul Conferintei de Vest. Este vorba despre Seattle Sounders, care s-a impus in cele din urma cu scorul de 1-0. Pana atunci, insa, DC United castigase doua din precedentele trei confruntari.

Toronto FC vs DC United se anunta a fi un meci destul de echilibrat, in care este foarte posibil sa le vedem pe cele doua formatii marcand cel mult cate un gol.

Echipe de start la Toronto FC – DC United

Echipa probabila a lui Toronto FC (asezare in teren 4-4-2): Bendik – Morrow, Caldwell, Orr, Bloom – Rey, Osorio, Bekker, Jackson – Gilberto si Rosario.

Gilberto si Bright Dike sunt incerti la formatia gazda, in timp ce Michael Bradley se afla in pauza dupa ce a reprezentat Statele Unite ale Americii la Cupa Mondiala din Brazilia.

Echipa probabila a lui DC United (asezare in teren 4-3-1-2): Dykstra – Franklin, Parke, Boswell, Fernandez – DeLeon, Kitchen, Neal – Rolfe – Espindola si Johnson.

Statisticile spun ca Toronto FC s-a impus in ultimele trei meciuri disputate in propriul fief. 1.95 este cota oferita de Bet365 in schimbul acestui pronostic.

Din punctul nostru de vedere insa, v-am recomanda sa pariati in miza medie pe un rezultat de egalitate intre cele doua formatii. 6.50 este cota propusa in schimbul unui scor corect 1-1, pentru ca la under 2.5 sa dam peste o cota de 1.73.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO