Pronostic – Pandurii vs Ceahlaul – 2 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 1 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Pandurii – Ceahlaul
pronostic pandurii ceahlaul liga 1Ziua de duminica ne intampina cu un nou meci interesant in Liga 1, intre Pandurii Targu Jiu si Ceahlaul Piatra Neamt, programat sa inceapa de la ora 20:00, in direct pe Digisport 1.

In prima etapa din acest an calendaristic, Pandurii nu a reusit sa se tina bine in ghete in deplasarea de la Galati, in conditiile in care Otelul s-a impus la limita, scor 1-0. Pandurii nu au practicat un joc bun, si pe fondul catorva implanturi facute la echipa. Nici situatia actuala a clubului din Targu Jiu nu este una atat de sigura, multi specialisti apreciind ca Pandurii va muri precum Unirea Urziceni.

Marian Condescu a plecat de la club si, mai nou, solicita bani in schimbul brandului “Pandurii”, inregistrat de catre el cu cativa ani in urma la OSIM.

Ceahlaul a intampinat un adversar extrem de solid sub Pietricica, U Cluj, nimeni alta decat echipa care a reusit sa semneze socul inceputului de an 2014, pe Cluj Arena, impotriva Astrei Giurgiu in aceasta runda.

Ceahlaul a inovat mult in pauza de iarna, dupa ce a reusit sa aduca multe nume noi in lot. Surprinzator, Ceahlaul Piatra Neamt respira aerul rarefiat de sub Pietricica la adapostul unei zestre considerabile de puncte. Nemtenii vor evita, probabil, din nou retrogradare, ca urmare a punctelor castigate pe teren propriu.

In ciuda faptului ca agentiile de pariuri online o dau mare favorita pe Pandurii Targu Jiu la castigarea acestui joc, consideram ca un eventual rezultat pozitiv al Ceahlaului in deplasare este posibil, si de aici o cota extrem de valoroasa.

Tinand cont ca in primele patru jocuri ale etapei a XXI-a toate meciurile s-au incheiat in under 2.5, deci cu cel mult doua goluri inregistrate pe tabela de marcaj, amatorii de Martingale pot incerca si o suita de pariuri pe over 2.5, incepand cu FC Botosani-FC Brasov, Petrolul-Otelul si Pandurii-Ceahlaul Piatra Neamt.

In schimbul pronosticului over 2.5, agentia de pariuri online Bet-at-Home ne ofera o cota de 2.10.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO