Pronostic – Real Madrid vs Osasuna – 09 ianuarie

Bilet realizat de Pronostic in 8 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Madrid – Osasuna Pamplona
pronostic real madrid osasuna copa del reyMijlocul acestei saptamani ne propune cel putin un meci interesant din cadrul Cupei Spaniei (sau Copa del Rey), acolo unde formatia antrenata de catre italianul Carlo Ancelotti intalneste pe teren propriu pe Osasuna Pamplona, adversar in fata caruia a incheiat la egalitate, in campionat, nu mai departe de luna decembrie a anului trecut.

Real Madrid are un moral bun, desi nu a facut cel mai bun meci al actualului sezon in fata Celtei, scor 3-0, in prealabil impunandu-se intr-un amical cu PSG, la limita, scor 1-0. In pofida aspectului jocului insa, trupa lui Ancelotti castiga meci de meci si poate ca de asta au nevoie “albii” in cursa de urmarire pe care o au in campionat, in ideea de a le ajunge pe Barca si pe Atletico.

Osasuna, in schimb, vine pe Santiago Bernabeu cu gandul de a smulge inca o remiza sau, in cel mai rau caz, sa piarda la un scor cat de cat onorabil. De la oaspeti va lipsi Sisi, accidentat, iar Armenteros si Omwu sunt incerti.

Real Madrid nu se poate folosi de serviciile a doi jucatori, Varane si Khedira, ambii accidentati, in vreme ce Coentrao si Alonso (usor accidentat inainte de pauza meciului cu Celta) sunt incerti, de asemenea.

Echipe probabile

Real Madrid (modul de joc 4-2-3-1): Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Arbeloa, Alonso, Ronaldo, Modric, Isco, Morata si Bale. Da, cel mai probabil Ancelotti il va folosi inca din minutul 1 pe Morata in atac, cu Ronaldo, Bale si Isco furnizandu-i acestuia baloane importante.

Osasuna Pamplona (modul de joc 4-2-3-1): Andres, Loties, Arribas, Bertran, Oriol, Lolo, Cejudo, Loe, Armenteros, Cuevas si Riera.

Real Madrid este fara doar si poate favorita acestei prime manse din Cupa Regelui, cu o cota de 1.12 la victorie. De asemenea, casa de pariuri online Sportingbet ne propune cote interesante in ceea ce priveste un eventual scor exact 3-1 @ 12.00 si, respectiv, over 2.5, la o cota de 1.25 – excelenta pentru un combo!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO