Pronostic – Udinese vs Internazionale – 09 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Udinese – Internazionale Milano
Italy Soccer Italian CupDupa startul nu tocmai convingator de campionat, de altfel specific ultimilor ani, Udinese a inceput sa isi revina usor-usor sub bagheta lui Guidolin, care spera, mai nou, la unul dintre locurile care duc in Europa. Mai mult decat atat, patronul clubului Giampaolo Pozzo a declarat in presa de specialitate din Italia ca asteapta de la baietii sai sa prinda ultimul act al Cupei, pentru a fi sigur de o prezenta in grupele Europa League.

In ceea ce o priveste pe Internazionale Milano, ei bine, calculele sunt nitel mai complicate, tinand cont ca oaspetii de joi seara se afla la opt lungimi distanta de locurile de Champions League, singurul obiectiv care poate fi luat in calcul. Si spunem acest lucru prin prisma sumelor mici ce pot fi ridicate din Europa League, o intrecere net superioara competitiei regina (Champions League).

Antonio Di Natale a anuntat in presa ca se va retrage din fotbal la sfarsitul acestui sezon, asta si datorita prestatiilor sale slabe din ultima perioada. Acesta este inclus in momentul de fata intr-un sistem de rotatie, care ii va asigura insa prezenta ca titular in tricoul lui Udinese, maine seara.

Singurul jucator absent de la gazde pare sa fie Luis Muriel, care nu s-a refacut complet in urma unei accidentari.

Internazionale efectueaza aceasta deplasare fara romanul Cristian Chivu, Saphir Sliti Taider si McDonald Mariga, toti trei fiind accidentati mai mult sau mai putin grav.

Udinese (3-5-1-1): Brkic – Heurtaux, Danilo, Naldo – Silva, Lazzari, Pinzi, Pereyra, Basta – Lopez – Natale.

Internazionale (3-5-1-1): Handanovic – Campagnaro, Samuel, Jesus – Jonathan, Zanetti, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo – Guarin – Milito.

In opinia caselor de pariuri, in frunte cu Sportingbet, acest meci este unul echilibrat, fapt pentru care vom face apel la valoarea jucatorilor lui Internazionale, cel putin o idee mai talentati decat cei ai lui Udine. Astfel, optam pentru 2 solist, la o cota de 2.60, cu mentiunea ca diferenta va fi facuta printr-o executie de generic a unuia dintre fotbalistii lui Inter!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO