Pronostic Salzburg vs Lazio – 12.04.2018

Bilet realizat de Pariuri in 12 April, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic Salzburg vs Lazio – 12.04.2018

Salzburs si Lazio se vor confrunta in aceasta seara in retur incepand cu ora 22:05, Dupa un scor de 4-2 in favoarea lui Lazio, Salzburg va incerca sa isi ia revansa, astfel ca este posibil sa vedem un meci echilibrat.

Salzburg a bifat 2 victorii, un egal si 2 infrangeri in ultimele partide. In ceea ce priveste meciurile din Europa League, echipa a reusit sa castige unul singur din ultimele 3, invingand pe Dortmund in tur. Referitor la partidele jucate acasa, echipa se afla intr-o forma mult mai buna, intrucat este neinvinsa in ultimele 11 meciuri, reusind 8 victorii consecutive. In 2 din ultimele 5 meciuri au fost inscrise peste 3.5 goluri. In aceasta seara, echipa va juca fara Samassekou care este suspendat.

Oaspetii au castigat in tur cu scorul de 4-2, marcatorii fiind Lulic, Parolo, Anderson si Immobile.  Echipa este neinvinsa in ultimele 7 partide din toate competitiile. In 2 din ultimele 3 meciuri, Lazio a reusit sa inscrie cel putin 4 goluri in fiecare partida. Immobile este marcatorul de top al echipei, intrucat acesta a inscris 27 de goluri in Serie A, aducand 9 puncte pentru echipa sa.

Pronostic Salzburg vs Lazio: GG @ 1.53
Meciul tur de pe Olimpico a fost un adevarat spectacol cu sase goluri. Speram ca atacurile celor doua protagoniste sa-si spuna din nou cuvantul iar noi sa vedem macar un gol in fiecare poarta si in aceasta seara.