Pronostic Sporting vs Atletico Madrid – 12.04.2018

Bilet realizat de Pariuri in 12 April, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic Sporting vs Atletico Madrid – 12.04.2018

Cele 2 tabere se vor intalni in aceasta seara incepand cu ora 22:05 in sferturile de finala din Europa League. Cu un atac mai bun si mai multe victorii in ultimul timp, oaspetii sunt favoriti sa castige in aceasta seara.

Sporting nu se afla intr-o forma foarte buna, pierzand 3 din ultimele 5 meciuri. Fara marcatorul principal, Dost, echipa se afla in dificultate. Β In ultimele 5 meciuri din Europa League, echipa a bifat 2 infrangeri, 2 victorii si un egal de 3-3. Situatia lui Sporting este mult mai buna in ceea ce priveste meciurile jucate acasa. Astfel ca echipa este fara nicio infrangere in ultimele 20 de partide. In plus, in ultimele 3 meciuri de acasa, Sporting a inscris cate 2 goluri pe meci si nu a primit niciun gol.

Oaspetii au castigat in tur cu 2-0, golurile fiind marcate in prima repriza de Koke si Griezmann. Atletico Madrid a reusit sa castige ultimele 6 meciuri din Europa League. In 4 din ultimele 5 meciuri din aceasta competitie, echipa a inscris cel putin 2 goluri in fiecare partida. In ciuda acestui fapt, partea spaniola a castigat doar 2 meciuri din ultimele 5 jucate in deplasare. Ultimul meci jucat in deplasare impotriva taberei adverse s-a terminat cu scorul egal de 2-2.

Pronostic Sporting vs Atletico Madrid: Sub 2,5 goluri @ 1.57
Atletico Madrid este experta in a tine de rezultat in situatii de genul, iar noi mergem pe maximum doua reusite diseara, la fel cum a fost si in partida tur de la Madrid.