Pronostic – Sampdoria vs Udinese – 13 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Sampdoria – Udinese
pronostic sampdoria udineseEtapa a XIX-a din Serie A se incheie luni cu alte doua partide interesante, din care am ales pentru dumneavoastra Sampdoria vs Udinese. Udinese se afla in acest moment pe locul 13 in clasamentul la zi, in vreme ce Sampdoria are cu doua puncte mai putin. In plus de asta, Udinese si-a trecut in cont trei victorii in ultimele trei partide de campionat, pentru ca genovezii sa aiba la randul lor o serie de trei victorii, la care s-a adaugat si un rezultat de egalitate.

Aflata la doar 4 puncte distanta de zona minata a clasamentului, Sampdoria trebuie sa isi revina cumva, iar meciul de luni seara poate fi considerat un punct de start, cu atat mai mult cu cat Udinese nu traverseaza in mod neaparat un sezon nemaipomenit. Asadar, un meci de care pe care, la finele caruia Sampdoria poate urca in clasamentul din Serie A.

Echipa probabila a Sampdoriei (asezare in teren 4-2-3-1): Da Costa – De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa – Palombo, Krsticic – Gabbiadini, Soriano, Sansone – Eder.

Obiang nu poate juca in acest meci din cauza unei suspendari.

In ceea ce o priveste pe Udinese, ei bine aceasta a izbutit sa se califice in sferturile Cupei Italiei cu patru zile in urma, trecand in mod surprizator de Internazionale Milano.

Pana acum, Udinese a pierdut deja 6 partide in campionat, aceasta deplasare putand livra cel de-al saptelea pas gresit a fostei formatii a romanului Gabriel Torje.

Echipa probabila a lui Udinese (asezare in teren 3-5-1-1): Brkic – Heurtaux, Danilo, Domizzi – Basta, Pereyra, Allan, Pinzi, Gabriel Silva – Maicosuel – Di Natale.

In concluzie, vom opta pentru o victorie a Sampdoriei, asigurandu-ne totodata ca, in caz de egalitate, ne vom primi banii inapoi. Asadar, un pariu in miza medie pe Sampdoria (+0), la o cota de 1.70 in oferta agentiei de pariuri online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO