Pronostic – Villarreal vs Real Sociedad – 13 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Villarreal – Real Sociedad
pronostic villarreal real sociedadDupa meciul din Copa del Rey disputat intre cele doua echipe si incheiat fara gol pe tabela, antrenorul gazdelor Marcelino s-a exprimat deschis la conferinta de presa, promitand multe reusite pe tabela de marcaj in meciul-revansa. Atat Villarreal cat si Real Sociedad practica un fotbal frumos si e greu de crezut ca vom mai vedea un meci inchis intre cele doua.

De asemenea, aceasta intalnire este privita ca un meci important in vederea ocuparii ultimului loc care asigura prezenta in preliminariile Champions League.

Villarreal

Farinos, Cani, Pablo Iniguez si Dorado sunt incerti pentru aceasta partida. Mexicanul Giovanni Dos Santos ar putea lupta pentru un post de titular, insa cel mai probabil va fi prezent pe banca de rezerve si de aceasta data. In meciul de Cupa, din pacate, Dos Santos nu a impresionat.

Echipa probabila a lui Villarreal (asezare in teren 4-4-2): Asenjo – Mario, Musacchio, Paulista, Costa – Perez, Pina, Bruno, Gomez – Perbet si Uche.

Real Sociedad

Pe langa Esteban Granero, Alberto De La Bella si Diego Ifran, accidentati, bascii ii au cu semnul intrebarii si pe urmatorii trei fotbalisti: Daniel Estrada, Liassine Cadamuro si David Zuzutuza.

Echipa probabila a lui Real Sociedad (asezare in teren 4-2-3-1): Bravo – Martinez, Martinez, Gonzalez, Angel – Pardo, Bergara – Vela, Prieto, Griezmann – Agirretxe.

Din punct de vedere statistic, Villarreal a terminat la egalitate ultimele trei dispute directe cu Sociedad in toate competitiile. Pe de alta parte, Real Sociedad s-a impus in ultimele 5 etape din La Liga. In cazul in care va intereseaza in mod special un pariu pe numarul total de goluri, este bine de stiut, de asemenea, ca Real Sociedad a incheiat in over 2.5 ultimele cinci deplasare din campioant.

In schimbul acestui pronostic, pariorii sunt rasplatiti cu o cota de 1.85. Agentia de pariuri online Unibet ne mai propune o cota de 3.70 pentru X solist si, respectiv, 17.00 pentru cei dispusi sa mizeze pe scor corect 2-2.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO