Pronostic – Southampton vs Inter – 03.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Southampton vs Inter – 03.11.2016

Pronostic - Southampton vs Inter - 03.11.2016

Unul dintre cele mai interesante meciuri programate astazi in UEFA Europa League este cel dintre Southampton si Inter Milano, care va incepe la ora 22:05.

Southampton a inceput curajos aceasta campanie de Europa League, cu o victorie in fata Spartei Praga. Sfintii n-au convins si mai apoi, insa sunt totusi pe locul doi. Patru puncte au adunat englezii, insa clasamentul este foarte strans la ora actuala. Soton a marcat de trei ori in trei etape, primind un singur gol, defensiva fiind punctul forte.

Inter Milano pare de nerecunoscut, iar seria slaba de rezultate a dus la demiterea lui Frank de Boer. Italienii sunt ultimii in Grupa K, cu trei puncte si un golaveraj de 2-5, pastrand insa sanse bune de calificare. Totusi un nou esec diseara i-ar scoate din cursa calificarii in mare masura. Milanezii in insula dupa patru infrangeri consecutive in deplasare, primind in medie fix doua goluri pe meci. Cota pentru 2 solist se invarte in jur de 5.00 momentan.

Pronostic: 1 @ 1.75
Southampton este cu siguranta dornica de revansa dupa esecul din tur, plus ca o prinde pe Inter intr-o forma foarte slaba, mai ales in deplasare. Plus de asta, milanezii au ramas si fara antrenor saptamana aceasta.

Tags: