Pronostic – Zenit vs Dundalk – 03.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Zenit vs Dundalk – 03.11.2016

Pronostic - Zenit vs Dundalk - 03.11.2016

Zenit St. Petersburg va primi vizita lui Dundalk diseara de la ora 20:00 in faza grupelor din Europa League, etapa cu numarul patru.

Rusii sunt fara pas gresit in primele trei etape, avand punctaj maxim. Totusi n-au fost lipsiti de emotii, castigand in fata lui Maccabi Tel Aviv cu 4-3 dupa ce au fost condusi cu 0-3. De asemenea, in turul cu Dundalk au fost condusi cu 1-0 si au revenit pe final, castigand cu 2-1. Trupa lui Lucescu este ca si calificata am putea spune, insa o victorie diseara ar rezolva treaba si din punct de vedere matematic.

Dundalk era vazuta de departe cu ultima sansa in aceasta grupa, insa s-a tinut bine pana acum. Campioana din Irlanda este pe locul doi, cu patru puncte, peste Maccabi si AZ Alkmaar. Irlandezii au un golaveraj de 3-3, punctul forte reprezentandu-l defensiva, desi in campionatul intern atacul defileaza. In mod sigur Dundalk s-ar multumi si cu un egal diseara, asa ca nu ii vedem pe oaspeti sa riste prea mult aici.

Pronostic: Sub 4,5 goluri @ 1.30
Cota nu este cea mai atractiva, insa am decis sa nu riscam prea mult. Zenit este calificata 99% si probabil nu va avea aceeasi motivatie, plus ca Dundalk s-a dovedit a fi o roca tare. Mizam pe maximum patru reusite diseara in Rusia.

Tags: