Pronostic – SUA vs Columbia – 14.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

brazilia columbia

Vineri seara incepand cu ora 21:45 va avea loc un amical extrem de interesant, intre doua formatii care au participat si la Cupa Mondiala din Brazilia ce s-a consumat vara trecuta. Mai exact, SUA o va gazdui pe Columbia, oaspetii fiind usor favoriti.

Americanii nu s-a descurcat rau la Cupa Mondiala din vara trecuta, ajungand pana in optimi, acolo unde au fost eliminati de Belgia dupa 120 de minute de joc, scor 2-1. Echipa a mai sustinut de atunci alte trei meciuri de pregatire, fara sa cunoasca gustul infrangerii, bifand o victorie cu 1-0 in Cehia, dupa care doua remize acasa, 1-1 cu Ecuador si acelasi scor cu Honduras.

Columbia are un lot superior la prima vedere, cu jucatori precum James Rodriguez si Falcao. Echipa a atins sferturile Cupei Mondiale in vara, chiar si fara Falcao, fiind eliminata de Brazilia, scor 1-2. Oaspetii au pierdut apoi si un amical in fata brazilienilor, scor 0-1, urmand sa se impuna in ultimele doua amicale jucate, 3-0 cu Salvador si 1-0 in Canada.

Ultima confruntare directa intre cele doua formatii a avut loc in 2010, scor 0-0 tot in SUA si tot la capatul unui meci de pregatire. Ultima victorie a columbienilor in deplasare cu americanii a avut loc in 2001, scor 1-0.

Pronostic: Columbia (Draw no bet) @ 1.36
Mizam pe victoria echipei mai bune, Columbia avand un lot superior valoric si nu numai. Ne asteptam ca James Rodriguez si ai lui sa se impuna, insa in cazul unui egal banii pariati vor fi returnati, pariul primind cota 1.00.