Pronostic – Ungaria vs Finlanda – 14.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

ungaria

Romania este interesata direct de soarta meciului dintre Ungaria si Finlanda, cele doua tabere fiind adversarele tricolorilor in Grupa F de calificare la Euro 2016. Meciul va avea loc vineri seara de la ora 21:45 in Budapesta, iar balanta cotelor este foarte echilibrata.

Maghiarii sunt usor favoriti, asta datorita avantajului terenului propriu. Echipa a reusit sa isi treaca in cont pana acum patru puncte din noua posibile, fiind a patra clasata, golaverajul de 3-3 nefiind unul care sa rupa gura targului. Singura victorie a gazdelor pana acum a venit in fata Insulelor Feroe, foarte chinuit, scor 1-0 in deplasare, lucru destul de ingrijorator daca ne gandim totusi ca adversarii din acel joc au fost in mare masura amatori.

Finlanda incepuse foarte curajos aceasta campanie, cu patru puncte in primele doua meciuri, dupa care a venit infrangerea de pe teren propriu, scor 0-2 in fata Romaniei. Nordicii au patru puncte, la fel ca adversarii de vineri seara, insa un golaveraj mai bun, de 4-4 in momentul de fata, cifre cu care se afla pe locul trei in grupa. Trebuie precizat faptul ca Finlanda a mai sustinut o deplasare aici anul acesta, una amicala in luna Martie, impunanandu-se cu scorul de 2-1.

Pronostic: X2 @ 1.57
Se anunta un meci strans si echilibrat. Ungurii nu au un lot foarte puternic, iar noi ne asteptam ca Finlanda sa faca fata cu brio si sa se intoarca acasa cu cel putin un punct castigat pe terenul maghiarilor.