Pronostic – Tottenham vs Dortmund – 17.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Tottenham vs Dortmund – 17.03.2016

Pronostic - Tottenham vs Dortmund - 17.03.2016

White Hart Lane din Londra va gazdui joi seara una dintre atractiile principale din optimile UCL, cu Tottenham si Dortmund puse fata in fata incepand cu ora 22:05.

Tottenham vine dupa o victorie importanta obtinuta in Premier League, scor 2-0 pe terenul lui Aston Villa, ramand a doua in clasament, la cinci puncte de lider si inca in cursa pentru titlu. Echipa n-a traversat cea mai buna perioada in ultima vreme, iar UEL nu reprezinta o tinta, mai ales ca in turul din Germania au trimis multe rezerve pe teren.

Borussia Dortmund e superioara la mai toate capitolele si putem spune ca este ca si calificata in sferturi dupa ce saptamana trecuta s-au impus cu 3-0 in turul de pe teren propriu. Nemtii sunt neinvinsi in 2016, traversand o perioada impresionanta, inclusiv in Bundesliga. La fel ca Spurs in Anglia, BVB este a doua in Germania, la cinci puncte in spatele liderului Bayern Munchen. Echipa pregatita de Tuchel a incasat un singur gol in cele cinci deplasari oficiale sustinute in 2016.

Pronostic: X2 @ 1.36
Desi cota nu este una astronomica, am decis sa nu riscam prea mult, asa ca ne-am indreptat atentia catre un pariu pe sansa dubla, asteptandu-ne la cel putin egal scos de Borussia Dortmund aici.

Tags: