Pronostic – Valencia vs Bilbao – 17.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Valencia vs Bilbao – 17.03.2016

Pronostic - Valencia vs Bilbao - 17.03.2016

Valencia si Bilbao vor fi adversare joi seara de la ora 20:00 intr-un duel 100% spaniol din optimile UEFA Europa League. Meciul tur a fost castigat de basci cu 1-0 pe propriul teren.

Valencia se afla intr-o perioada foarte slaba sub comanda lui Garry Neville, dovada ca a pierdut patru din ultimele cinci meciuri oficiale. Echipa are un sezon dezastruos in La Liga si plus de asta este cu un picior in afara UEL. Pentru a merge mai departe, liliecii au nevoie de o victorie la minim doua goluri diferenta in meciul contra bascilor.

Athletic Bilbao in schimb se afla pe cai mari, venind dupa cinci succese la rand in campionat si Europa League. Oaspetii au un atac impresionant, cel putin in ultima perioada. De precizat ca Bilbao a castigat toate cele trei jocuri directe contra Valenciei din aceasta stagiune, 3-1, 3-0 si 1-0. Plus de asta, Bascii vin dupa patru succese in ultimele cinci deplasare, de fiecare data fara gol primit.

Pronostic: X2 @ 1.47
Ne asteptam sa ii vedem pe basci scotand cel putin un egal joi pe Mestalla, fiind intr-o forma de zile mari, spre deosebire de adversarii din acest joc. Mai mult decat atat, Bilbao a castigat precedentele trei dueluri cu Valencia din acest sezon.

Tags: