Pronostic – Tromso vs Bodo/Glimt – 5 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Tromso – Bodo/Glimt
pronostic tromso bodo glimt cupa norvegieiTurul 3 al Cupei Norvegiei ne propune un duel extrem de interesant intre o echipa de prima liga, Tromso, si una de liga secunda, este vorba despre Bodo/Glimt. Surprinzator, Tromso a fost eliminata din Cupa anul trecut, iar acum doreste sa isi ia revansa si, de ce nu, sa cucereasca trofeul pus in joc cu aceasta ocazie. Tinand cont de locurile ocupate in prezent de cele doua formatii, in competitiile interne, cat si de calitatea jucatorilor, specialistii pariuribonus.ro apreciaza ca diferenta nu este atat de mare in favoarea lui Tromso. Daca Tromso a inregistrat cinci meciuri fara infrangere in campionat, ei bine, Bodo/Glimt a reusit sa insire nici mai mult nici mai putin de patru victorii la rand.

Cu o medie de aproape doua goluri inscrise per meci, Tromso este o echipa care sta foarte bine din punct de vedere ofensiv. Tromso a reusit sa treaca peste o perioada mai putin fasta, presarata de trei meciuri fara victorie, pentru ca mai apoi sa compenseze castigand la pas alte intalniri, poate mai importante in configuratia finala a clasamentului.

Echipa probabila a lui Tromso (asezare in teren 4-3-3): Lekstrom – Norbye, Wangberg, Koppinen, Antonsen – Bendiksen, R.Johansen, Moldskred – Drage, Ondrasek, Andersen.

Obiectivul trasat de conducere pentru Bodo/Glimt in actuala editie de campionat este acela de a se mentine in prima liga. Desi e greu de crezut ca acest lucru se putea infaptui, ultimele rezultatele parca vin sa ne contrazica putin. Bodo/Glimt reusise sa inregistreze o singura victorie in primele sapte runde, ceea ce e foarte putin. Cu toate acestea, odata obisnuiti cu rigorile primei ligi, jucatorii formatiei oaspete si-au trecut in cont patru victorii la rand, ceea ce a condus la o urcare in clasament a acestei nou-promovate.

Echipa probabila a lui Bodo/Glimt (asezare in teren 4-4-2): Staw – Moe, Sane, Braaten, Brix – Chatto, Karlsen, Jacobsen, Olsen – Lajaab, N’Diaye

In final, va recomandam sa mizati pe un meci cu cel putin 3 goluri la o cota de 1.75 in oferta agentiei online Bet365.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO