Pronostic – Uruguay vs Slovenia – 5 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 5 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Uruguay – Slovenia
pronostic uruguay slovenia amicaleMeciul amical dintre Uruguay si Slovenia este poate cel mai important test pe care il are de dat echipa sudamericana cu cateva zile inainte de inceperea Cupei Mondiale din Brazilia. Uruguayenii trebuie sa se obisnuiasca cu stilul european de fotbal, tinand cont ca in Brazilia va avea de atacat o grupa din care mai fac parte reprezentativele Angliei si Italiei. Uruguay a mai disputat pana acum un amical impotriva Irlandei de Nord, e drept, intr-un joc in care nu s-a intamplat nimic special, cu exceptia faptului ca echipa a invins in cele din urma.Slovenii, spre deosebire de tricolori, au ales calea Americii de Sud si, profitand de faptul ca nu s-au calificat la turneul final din aceasta vara, vor juca in zilele urmatoare si impotriva Argentinei. Slovenia si Uruguay nu s-au mai intalnit niciodata in istoria lor, asa ca primul joc dintre ele se va desfasura joi, la Montevideo.

Pentru a nu risca accidentari sau alte probleme de acest gen, uruguayenii au optat pentru doi adversari relativ facili inainte de startul Campionatului Mondial. Irlanda de Nord a fost invinsa fara prea mari probleme, ceea ce e extraordinar pentru moralul jucatorilor sudamericani, care vor sa bifeze victoria si cu aceasta ocazie.

Slovenia, pe de alta parte, a ratat o sansa imensa de calificare la Mondial, tinand cont ca a facut, totusi, parte dintr-o grupa cu adversari nu foarte sofisticati. Elvetia si-a confirmat insa statutul de favorita si a lasat Slovenia acasa. Slovenii au incheiat campania de calificare pe pozitia a 3-a intr-o grupa din care au mai facut parte si Cipru, Albania, Islanda sau Norvegia.

Fiind vorba despre un amical, avem increderea ca jucatorii ambelor echipe nu vor forta, iar un eventual scor corect 1-0 in favoarea Uruguay-ului este mai mult decat suficient. Drept urmare, va recomandam sa pariati pe under 2.5 la o cota de 1.70 in oferta agentiei online BetVictor.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO