Pronostic – Udinese vs Fiorentina – 21.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 20 September, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Udinese vs Fiorentina – 21.09.2016

Pronostic - Udinese vs Fiorentina - 21.09.2016

Udinese si Fiorentina se intalnesc miercuri seara de la ora 21:45 in cea de-a cincea etapa a campionatului italian, cotele fiind destul de echilibrate.

Udinese si-a trecut in cont doua victorii si doua rezultate de egalitate in primele patru etape, fiind a 11-a in clasament. Echipa gazda are sase puncte si un golaveraj de 4-6, apararea lasand de dorit, cu o medie de fix 1,5 goluri primite pe meci. Trupa din Udine a marcat trei goluri in doua meciuri jucate pe teren propriu pana acum.

Fiorentina sta ceva mai bine, avand si o restanta de disputat. Echipa vizitatoare a inceput campionatul cu un esec, insa s-a redresat rapid, castigand urmatoarele doua jocuri. Trupa din Firenze este a noua, tot cu sase puncte, dar cu un golaveraj mai bun, de 3-2, dar si cu un meci in minus, dupa cum spuneam. O victorie i-ar putea duce pe oaspeti in primele 4-5 echipe din clasament. Fiorentina n-a mai castigat in campionat pe acest teren de sapte ani.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.36
Fiorentina pare sa-si intre usor in ritm si cu siguranta va veni aici sa obtina toate cele trei puncte. Udinese are avantajul ca joaca acasa, asa ca nu-si permite sa se multumeasca doar cu 0-0. Am mizat pe cel putin doua goluri, cota nefiind una astronomica, dar acceptabila.

Tags: ,