Pronostic – Ungaria vs Portugalia – 22.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 22 June, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Ungaria vs Portugalia – 22.06.2016

Pronostic - Ungaria vs Portugalia - 22.06.2016Astazi de la ora 19:00 vom avea parte de un meci foarte interesant la EURO 2016, in Grupa F, acolo unde Ungaria si Portugalia vor fi cele doua protagoniste.

Ungurii au impresionat la acest turneu final, fiind neinvinsi dupa primele doua jocuri, cu un golaveraj de 3-1 si patru puncte in dreptul lor. Vecinii de la nord-vest au trecut de Austria in prima runda, scor 2-0, dupa care a venit remiza cu Islanda, 1-1, reusind egalarea pe final de meci. Momentan se afla pe primul loc in Grupa F, fiind calificati in optimile de finala din punct de vedere matematic chiar.

Portugalia incepea acest turneu final ca favorita in Grupa F, dar nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, marcand o singura data in primele doua meciuri. Ronaldo si ai lui au inregistrat doua remize, 1-1 vs Islanda si 0-0 vs Austria, fiind pe pozitia a treia. Lusitanii s-ar califica in optimi si cu un rezultat de egalitate, dar cu siguranta tintesc castigarea grupei, asa ca victoria pare sa fie optiune principala in meciul de diseara.

Pronostic: 2 @ 1.44
Ne asteptam ca Portugalia sa se mobilizeze foarte bine pentru acest meci, unul crucial, avand nevoie de victorie cu orice pret pentru a merge mai departe in faza optimilor de finala de la Campionatul European.

Tags: ,