Pronostic – Viitorul vs Gent – 04.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 August, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Viitorul vs Gent – 04.08.2016

Pronostic - Viitorul vs Gent - 04.08.2016

Viitorul Constanta va evolua diseara pe teren propriu in fata lui Gent de la ora 21:15 intr-un meci fara miza, asta dupa ce ai nostri au pierdut cu 0-5 mansa tur din deplasare.

Viitorul a incasat nu mai putin de opt goluri in ultimele doua partide, pierzand cu 0-5 in fata lui Gent, ca mai apoi sa fie invinsa de Steaua, 1-3. Elevii lui Hagi incepusera bine noul sezon, cu un succes in Liga 1, 1-0 pe terenul lui Voluntari. Fara experienta in cupele europene, acum se vad ca si eliminati, urmand sa incerce mai mult la anul daca se vor califica din nou.

Gent era mare favorita inaintea mansei tur, iar acum nu are nici un fel de emotie in ceea ce priveste calificarea, echipa venind aici cu un avantaj de cinci goluri. Mai mult ca sigur oaspetii vor odihni o parte din titularii de baza, neexistand motive sa riste cu primul 11 obisnuit in conditiile date. Desi sunt superiori, e greu de crezut ca cei de la Gent vor castiga la fel de categoric.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.67
Dupa ce au pierdut cu 0-5 in Belgia saptamana trecuta, cei de la Viitorul sunt motivati acum sa mai spele din rusine, asa ca probabil vor incerca sa marcheze macar un gol acum. Mizam pe un nou meci spectaculos si generos in reusite, cu cel putin trei goluri.

Tags: