Pronostic – West Ham vs Domzale – 04.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 August, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – West Ham vs Domzale – 04.08.2016

Pronostic - West Ham vs Domzale - 04.08.2016

West Ham United o va gazdui diseara de la ora 21:45 pe Domzale (Slovenia) in cursa pentru calificarea in play-off-ul Europa League.

Ciocanarii au condus cu 1-0 in meciul tur, insa au pierdut cu 1-2 intr-un final. Echipa nu a dat prea multa atentiei acestei competitii nici in trecut si pare ca nici acum nu o face. Are totusi de aparat un brand, fiind un nume mare al fotbalului englez, iar o eliminare de acest gen ar insemna o adevarata rusine. West Ham n-a impresionat in amicalele din aceasta vara, realistic vorbind.

Domzale este pe cale sa realizeze una din principalele surprize ale acestei runde. Oaspetii au trecut de doua runde pentru a ajunge aici, eliminandu-le pe drum pe Lusitanos si pe Shakhtyor Soligorsk. Din opt meciuri oficiale jucate in acest sezon, Domzale n-a pierdut nici unul, bifand cinci succese si trei rezultate de egalitate. Oaspetii se vor concentra probabil pe jocul defensiv, in incercarea de a aparara avantajul din tur, destul de fragil de altfel.

Pronostic: West Ham se califica @ 1.36
West Ham a pierdut in mod neasteptat meciul tur, 1-2, dupa ce a condus cu 1-0, asa cum spuneam. Acum joaca acasa si nu ar trebui sa aiba prea mari batai de cap in a se impune si in a obtine calificarea in play-off-ul Europa League.

Tags: