Meciul zilei – 23.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 22 March, 2017. Postat in Meciul Zilei

Columbia vs Bolivia (23.03.2017) – ora 22:30
meciul zilei2Columbia si Bolivia se intalnesc joi seara de la ora 22:30, ora Romaniei, in cea de-a 13-a etapa a calificarilor la Cupa Mondiala 2018, zona Americii de Sud. Gazdele au clar prima sansa si nu isi permit vreun pas gresit aici.
Columbia Bolivia
Columbia a dezamagit in aceasta campanie de calificare, iar dupa 12 meciuri sustinute este pe locul sase. Echipa este la un punct sub locul de baraj si la doua de Top 4, zona care se califica direct la turneul final. Victoria este singura optiune aici pentru gazde, altfel situatia se complica si mai mult. Bolivia este penultima in aceasta campanie de calificare, pe locul noua mai exact. Oaspetii au adunat doar sapte puncte dupa doua victorii, un egal si noua infrangeri. Formatia vizitatoare nu are pretentii cand vine vorba de calificare, fiind o misiune imposibila. Asadar, putem spune ca pentru Bolivia este un meci fara miza.
Pariuri – Columbia vs Bolivia
Info pariuri sportive 1 pauza @ 1.53

  • Ne asteptam ca James Rodriguez si colegii sai de la nationala sa isi confirme superioritatea si sa se impuna aici, ba chiar sa preia avantajul pe tabela chiar inainte de pauza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!