Pariul zilei – 11.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Mainz vs FC Koln (11.08.2016) – ora 16:00
pariul zilei2Mainz si FC Koln se intalnesc joi dupa amiaza de la ora 16:00 intr-un meci foarte interesant de pregatire. Se anunta un duel destul de echilibrat si de aici am ales si noi pariul zilei. Momentan cotele nu au fost afisate in ofertele agentiilor.
Mainz
FC Koln
Mainz vine a fost foarte activa in aceasta vara, dovada ca acesta va fi al 9-lea amical. Echipa a inregistrat o victorie categorica in ultimul meci de pregatire, 4-0 vs Liverpool, insa cormoranii evoluasera cu o zi inainte in fata Barcelonei, castigand tot cu 4-0. Per total, Mainz a aratat bine in perioada de pregatire, bifand cinci victorii, un egal si doua infrangeri.FC Koln a fost ceva mai putin activa, sustinand sapte partide amicale pana acum. Bilantul este unul acceptabil, cu patru victorii, un egal si doua esecuri inregistrate de oaspeti. Echipa n-a intalnit insa vreo forta a fotbalului, cel mai important nume fiind Marseille (2-1), insa francezii nu mai sperie pe nimeni de ceva vreme.
Pariuri – Mainz vs FC Koln
Info pariuri sportive Ambele marcheaza

  • Momentan cotele n-au fost afisate, meciul fiind unul amical. Ne asteptam insa la un spectacol pe cinste intre Mainz si FC Koln, asa ca mizam pe goluri si de-o parte si de cealalta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,