Pariul zilei – 28.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 28 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Olanda vs Italia (28.03.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru pariul zilei de marti, 28 Martie 2017, am ales o cota de 1.62 din oferta Unibet. Olanda si Italia se intalnesc intr-unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale zilei, cel putin la nivel de cote, si ne asteptam la o confruntare stransa si echilibrata.
Olanda
Italia
Selectionerul Blind a fost demis dupa ultimul esec al olandezilor, 0-2 vs Bulgaria in deplasare. Portocala Mecanica este in pericol sa rateze calificarea la Cupa Mondiala de anul viitor. Diseara este o buna ocazie pentru Olanda sa arate ca inca este capabila si competitiva la cel mai inalt nivel. Italia este neinvinsa in ultimele sase meciuri disputate, cinci dintre ele fiind oficiale. Verratti si compania s-a impus in weekend cu 2-0 acasa in fata Albaniei, ajungand la trei meciuri consecutive fara gol primit. Ultimul duel cu Olanda a fost tot amical, castigat cu 2-0 acasa in Septembrie 2014.
Pariuri – Olanda vs Italia
Info pariuri sportive  Sub 2,5 goluri @ 1.62

  • Mizam pe un meci strans si fara prea multe reusite diseara. Olanda este intr-o perioada slaba, in timp ce Italia nu are un atac de exceptie, asa ca ne asteptam la maximum doua reusite azi.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!