Pronostic – AC Milan vs Lazio – 20.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 18 September, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – AC Milan vs Lazio – 20.09.2016

Pronostic - AC Milan vs Lazio - 20.09.2016

AC Milan si Lazio Roma se intalnesc intr-unul dintre cele mai tari dueluri ale etapei intermediare din Serie A, etapa a sasea mai exact.

Milanezii au usor prima sansa la agentiile de pariuri, insa nu au impresionat in startul sezonului. Cu doua victorii si doua remize, trupa de pe San Siro este a opta in acest moment in Serie A, avand un golaveraj negativ de 6-7. Milanul n-a pierdut nici un meci acasa in campionat contra lazialilor in ultimele 18 sezoane, insa a facut-o in Ianuarie 2015 in Coppa Italia, scor 0-1.

Lazio Roma a inceput ceva mai bine noua stagiune, avand sapte puncte in dreptul ei la ora actuala. Stefan Radu si colegii sai sunt pe un onorabil loc patru, golaverajul de 8-5 fiind unul de admirat, insa nu si din punct de vedere defensiv. Lazio vine pe San Siro sa se intoarca acasa cu cel putin un punct, mai ales ca AC Milan pare destul de vulnerabila in aceasta perioada. Oaspetii au bifat trei victorii si doua remize in ultimele cinci deplasari, doua dintre ele fiind in amicale.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.33
Desi se anunta un meci strans si echilibrat, mizam pe cel putin doua goluri marcate marti seara pe San Siro. Ambele formatii vor alerga dupa victoria, iar cota nu este cea mai impresionanta, dar este acceptabila si merita incercata.

Tags: