Unibet Bonus

  • unibet-bonus-pariuri

La prima vedere te vei gandi ca Unibet nu suna atat de bine, ca n-ai mai auzit niciodata de aceasta agentie de pariuri online si ca trebuie sa fie la inceput, insa te inseli groaznic. Fiind unul dintre cele mai bune locuri virtuale de a plasa pronosticuri, Unibet atrage in fiecare an mii si chiar zeci de mii de clienti oferindu-le bonus pariuri exceptionale.

Site-ul are interfata in limba romana, asadar setarile, depunerea si retragerea banilor nu reprezinta o problema pentru nimeni, chiar si pentru cei care nu cunosc limba engleza suficient de mult.

Pentru a primi un Bonus Unibet la pariuri de la aceasta agentie de pariuri online trebuie in primul rand sa-ti deschizi cont, iar pentru a o face este obligatoriu sa ai minimum 18 ani. Desigur, monitorul nu are ochi si nimeni nu stie daca ai intr-adevar aceasta varsta, insa atunci cand vei vrea sa retragi banii castigati sigur iti va parea rau ca ai oferit informatii false despre identitatea ta avand in vedere toate verificarile prin care trebuie sa treci. Nu doar Unibet are un asemenea sistem, ci toate companiile serioase care ofera siguranta clientilor lor.

Bonusul Unibet acordat la pariuri este de 100% din intreaga suma pe care tu o depozitezi intial, asadar daca ti-ai alimentat noul tau cont cu 70 RON, de exemplu, vei primi inca 70 pentru a-i folosi cum tu crezi tu de cuviinta. Cu toate acestea Unibet nu iti ofera mai mult de 150 RON – prin urmare oricat de multi bani ai depune prima data, bonusul va fi limitat la 150. Pentru a-i retrage este necesara rularea banilor de trei ori, iar prin bani inteleg atat suma depusa intial de tine cat si bonus pariuri acordat de Unibet. Pentru a intelege mai bine, voi oferi un exemplu: dupa cum spuneam mai spus, am pus in cont 70 RON si am primit alti 70, iar daca vreau sa-i retrag trebuie sa-i rulez de 3 ori, deci 70 ai mei + 70 ai site-ului, totul inmulti cu trei – vom obtine astfel 210 RON.

In concluzie un parior cu experienta stie cum trebuie sa profite de Bonusurile Unibet de ce nu poti sa faci si tu acelasi lucru? Asta nu e tot ce trebuie sa stii. Banii rezultati in urma pronosticurilor nu pot fi rulati pe pariuri cu o cota mai mica de 1.40 dintr-un motiv foarte simplu. Sa zicem ca tu vrei sa faci niste bani in plus fara sa-ti folosesti deloc aptitudinile sportive. Iti deschizi un cont la Unibet, adaugi 100 de lei, primesti alta, iar apoi toti banii sunt rulati pe cote aproape imposibil de pierdut precum 1.02 sau 1.05.

Dupa ce ai ajuns la suma necesara retragerii, i-ai scos pe toti din cont in siguranta fara sa mai joci niciodata – nu se poate asa ceva. Prin urmare, cotele mai mari de 1.40 sunt un element de siguranta al companiei ca tu nu ai de gand sa faci asemenea lucru. Esti liber bineinteles sa faci pronosticuri pe ce meciuri vrei tu si sa castigi foarte multi bani, insa nu se vor lua in considerare pentru eliberarea bonus pariuri decat cotele ce depasesc 1.4.

Atentie insa la alte metode de plata online pe care ai putea fi tentat sa le folosesti. Dupa cum stii, exista Moneybookers, Neteller, Paypal si multe altele prin intermediul carora iti poti alimenta conturile, insa daca faci acest lucru nu vei putea participa in cursa pentru bonus pariuri. Prima data, trebuie sa inregistrezi un card valid care sa fie al tau personal, iar datele oferite site-ului sa coincida cu cele de pe card pentru ca in caz contrar, Unibet va considera ca tu nu esti detinator al respectivului card si prin urmare nu-ti va permite alimentarea. Toate aceste lucruri sunt menite pentru a proteja, deci nu le neglija si nu te enerva ca trebuie sa dai atat de multe explicatii.

Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului de 250 RON vizitati site-ul oficial Unibet: www.unibet.ro.

Unibet Bonus 150 RON